Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Inovaro altijd voorop. Dit proberen we onder andere door agile te werken. Daarnaast hebben we veel klantcontact om ervoor te zorgen dat we samen op eenzelfde lijn blijven.

Gebruiksvriendelijk

Of het nu gaat om het design van een app, maatwerk software, webshop of website, Inovaro probeert altijd iets unieks weg te zetten waarbij de gebruiker centraal staat. Voordat we daadwerkelijk gaan bouwen, stemmen we eerst het design met elkaar af.

Ervaring

Inovaro heeft meer dan 9 jaar ervaring met tal van kleine en grote projecten. Hierdoor weten we dus goed waar de valkuilen kunnen liggen. We zorgen ervoor dat uw project soepel en snel verloopt.

Prijs

Inovaro pretendeert zeker niet de goedkoopste te zijn. Wel betaalt u alleen voor het werk wat we voor u doen en niet voor een duur kantoor of voor andere overheadkosten.

Betrokken

Bij Inovaro is uw onderneming geen nummer. We willen dat u het gevoel krijgt dat we er 100% voor u zijn. En ook na de oplevering staat Inovaro altijd voor u klaar.

Kennis

Vanwege onze ervaring en de vele contacten met andere professionals leren we elke dag iets nieuws. De IT wereld verandert zo snel dat het erg belangrijk is om bij te blijven.